90 m2 fritidsglede :-)

I dag byr vi på bilder frå ei av leilegheitene på 90 m2 som er ferdig.

I fylje tradisjon skal brura ha på seg «something old, something new, something borrowed and something blue» på bryllaupsdagen. Denne leilegheita er innreda etter same mal, alt i ei herleg blanding. Nytt og gamalt om ein annan og til saman er det blitt noko ingen andre har heilt maken til. Miljøvenleg er det også med gjenbruk og lån av møblar og inventar.

Bli med på ein rundtur i 90 m2 fritidshygge 🙂 Bildekvaliteten er så som så då ei er tekne med mobilkamera, men eg bjudar på likevel 🙂

Kveldssol inn i stova
Utsikt mot peisovn og trappa opp på hemsen
Kjøkken og trapp opp på hemsen
Deler av hemsen
Soverom i 2 etg
Soverom 1 i 1 etg
Soverom 2 i 1 etg
Gangen sett frå ytterdøra
Gangen mot ytterdør
Bad
Bad med dusjveggar som kan slåast inn til veggane
Altan mot sjøen med felles grøntareal og badefjæra i bakgrunnen

Dette var ein liten kikk og eksempel på det korleis ein kan bu og nyte det gode liv i fjæresteinane her på vestlandskysten. God høgde til taket gjer at det blir lyst og luftig – rett og slett ein god plass å reise til for å slappe av og leve tett på naturelementa.

Når kveldssola skin på kvelden er det lunt og fint å sitte på altanen og høyre klukkelydane frå sjøen, eller kaste loss og nyte fjorden frå eigen eller leigd båt.

Ein kvil i sola etter eit kveldsbad gjer godt – ekstra kjekt at det er kort veg å bade 🙂

Ferdigstilling av leilegheitene er sett til medio Juli 🙂 Det blir visning seinare i sommar, men ta gjerne kontakt med oss dersom ein har lyst å komme og sjå allerede no 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *